Rana & Selçuk Alagöz - Biz Sizin Şarkılarınızla Büyüdük (Orjinal Kayıtlarla)
2 posters
Yazar
Mesaj Sayısı : 123 Kayıt tarihi : 10/04/09 Yaş : 34 Nerden : Kayseri
Konu: Rana & Selçuk Alagöz - Biz Sizin Şarkılarınızla Büyüdük (Orjinal Kayıtlarla) C.tesi Nis. 11, 2009 3:08 pm
1. Ateş Bacayı Sarmış Söz: Cemal Işıkhan Müzik: Selçuk Alagöz 2. Aşkın Gözü Kör Mü Söz: Rana Alagöz Müzik: Selçuk Alagöz 3. Deliyim Seviyorum Söz & Müzik: Selçuk Alagöz 4. Nazlanma Söz: Selçuk Alagöz Müzik: Alain Barriere 5. Atamam Ben Kalbimi Sokaklara Söz: Mehmet Esenyel Müzik: Selçuk Alagöz 6. Dibi Dibi Da Söz: Rana Alagöz Müzik: Niko Taksiakos 7. Her Şey Bitmiştir Artık Söz: Yusuf Kaya Müzik: İbrahim Özaral 8. Koş Bakalım Peşimden Söz & Müzik: Selçuk Alagöz 9. Gel Yanıma Gel Söz & Müzik: Neşet Ertaş 10. Kalbimin Sahibisin Söz: Cemal Işıkhan Müzik: Rana Alagöz 11. Yeter Artık Söz & Müzik: Selçuk Alagöz 12. Her Şey Bitmedi Bitemez Söz: Rana Alagöz Müzik: Selçuk Alagöz 13. Hopla Kalbim Hopla Söz: Rana Alagöz Müzik: Yunan Folklor 14. Ben Eskiden Bu Muydum Dokunma Meyhaneci Söz: Cemal Işıkhan Müzik: Selçuk Alagöz 15. Zeyno Söz & Müzik: Selçuk Alagöz 16. Malabadi Köprüsü Söz & Müzik: Selçuk Alagöz 17. Vah Bacım Vah Söz & Müzik: Rana Alagöz 18. Edremit Van'a Bakar Söz & Müzik: Anonim
Bu Mesajı Görmek İçin cevap Yazmalısınız [cevap yazmak için lütfen üye olunuz veya giris yapınız ..]
apache
Konu: Geri: Rana & Selçuk Alagöz - Biz Sizin Şarkılarınızla Büyüdük (Orjinal Kayıtlarla) C.tesi Nis. 11, 2009 3:34 pm
eline saglık güzel paylaşım teşk
Rana & Selçuk Alagöz - Biz Sizin Şarkılarınızla Büyüdük (Orjinal Kayıtlarla)